Ingyenes elektronikus könyvtár

Történetek állatokról és emberekről - Ljudmila Ulickaja

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2009
FÁJL MÉRET: 8,9
ISBN: 9789631427448
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Ljudmila Ulickaja

Itt található a Történetek állatokról és emberekről könyv pdf formátumú könyve

Leírás:

Történetek állatokról és emberekről leírása Egy Magányos Egér, egy Ignáciusz nevű macska, Zellő, a csikó, Antverpen, a veréb és még sokan mások bukkannak föl Ulickaja mesés történeteiben. A népszerű orosz írónő a gyerekeknek is ugyanúgy mesél, mint a felnőtteknek: komolyan, de játékos fantáziával, lebilincselően, sok szeretettel.

...erekről.pdf, Történetek állatokról és emberekről ... Mesék állatokról - Óperencia ... .epub, Történetek állatokról és emberekről.mobi Történetek állatokról és emberekről. Győry Miklós rajzaival. Bp., (1944). Uj Idők. 251, [5] p. Szövegközti illusztrációkkal. 3. kiadás. Modern félvászon kötésben, eredeti borító bekötve. Szép példány. Állapot: Jó állapotú antikvár könyv Illusztrátorok: Győry Miklós Kiadó: Új Idők (Singer és Wolfner) Irodalmi ... Történetek állatokról és emberekről. Második ... Történetek állatokról és emberekről - Pagony webbolt ... ... Történetek állatokról és emberekről. Második [bővített] kiadás. Győry Miklós rajzaival. Budapest, (1942). Singer és Wolfner (Pesti Lloyd ny.) 251 + [5] p. Oldalszámozáson belül Győry Miklós 2 egész oldalas és 58 szövegközti rajzával illusztrált. A mű első kiadása 1940-ben Mühlbeck Károly rajzaival illusztrálva ... Versek emberekről Cím Közzétéve; Arany János: Családi kör: 2012.03.02. Erdős László: Eszem tokja Bár orosz vidéken járunk, a saját gyerekkori félelmeinkre és reményeinkre is ráismerhetünk ezekben a történetekben, amelyekben mindig érdemes várni a hétköznapi csodákra. A népszerű írónak, Ljudmila Ulickajának - a Történetek állatokról és emberekről után - ez a második magyarul olvasható mesegyűjteménye. Ljudmila Ulickaja: Történetek állatokról és emberekről a Könyvsúgón: bemutatás, vélemények, értékelések Könyv: Történetek állatokról és emberekről - Ljudmila Ulickaja, Kisbali Anna, Lakatos István | Egy Magányos Egér, egy Ignáciusz nevű macska, Zellő, a csikó,... Bár orosz vidéken járunk, a saját gyerekkori félelmeinkre és reményeinkre is ráismerhetünk ezekben a történetekben, amelyekben mindig érdemes várni a hétköznapi csodákra.

A népszerű írónak, Ljudmila Ulickajának - a Történetek állatokról és emberekről után - ez a második magyarul olvasható mesegyűjteménye. Feladatát . főnév. Példamondat: "A jó könyv elvégzi a feladatát még akkor is, ha nincs, aki elolvassa." (Ljudmila Ulickaja: Történetek állatokról és emberekről) Keress egy kis zsebpénzt egyszerű kérdések megválaszolásával!...