Ingyenes elektronikus könyvtár

A Google titok - Laszlo Bock

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2015
FÁJL MÉRET: 10,92
ISBN: 9789633103715
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Laszlo Bock

A A Google titok könyvet letöltheti pdf epub formátumban ingyenes regisztráció után

Leírás:

A Google titok leírása Tippek a világcég alelnökétől. Manapság nehezebb a Google munkatársává válni, mint felvételt nyerni a Harvardra. A világ egyik legsikeresebb vállalata kizárólag a legjobbakat keresi, és hogy megtalálja őket, képes akár új szabályokat is teremteni a munka világában. A kötet éppen ezért tanulságos olvasmány mindenkinek, aki céget vezet, munkát vállal, vagy csupán érdekli, hogyan lehetne hatékonyabb és sikeresebb a saját életében. Bock egyik aranyszabálya, hogy nem az életrajz, hanem a gyakorlat dönti el, ki a rátermett munkatárs, és hogy bizonyos kvalitások - rugalmasság, vezetői képesség, tudás, lelkiismeretesség, kitartás - minden munkakörben elengedhetetlenek. Miközben az olvasó a vállalat legfontosabb fejlesztéseivel is megismerkedhet, a Google műhelytitkainak leleplezésével, filozófiájának, kultúrájának bemutatásával Bock nem csupán a munkában, de az életben is iránymutatást nyújt. Laszlo Bock Romániában született 1972-ben, gyermekként a családjával az Egyesült Államokba emigrált. Mesterdiplomáját a Yale üzleti szakán vállalatvezetésből szerezte. Jelenleg a Google személyzeti ügyeit irányítja. Ő felel több tízezer munkatárs toborzásáért és egyéni fejlődéséért.

...a Google munkatársává válni, mint felvételt nyerni a Harvardra ... A Google titok - Irányítsd és éld az életed | Veresi ... ... . A világ egyik legsikeresebb vállalata kizárólag a legjobbakat keresi, és hogy megtalálja őket, képes akár új szabályokat is teremteni a munka világában. ... A Titok végre feltárul az egész világ számára! A Titok című film felfedi az univerzum Nagy Titkát. A Titkot, melyet korszakok adtak tovább, mely századokon keresztül vándorolt, hogy elérjen hozzád, és az egész emberiség javát szolgálhassa. A Google titok: Tippek a világcég alelnökétől. Manapság neh ... Könyv: A Google titok (Laszlo Bock) - Libri ... . A Google titok: Tippek a világcég alelnökétől. Manapság nehezebb a Google munkatársává válni, mint felvételt nyerni a Harvardra. A világ egyik... A Google titok - Irányítsd és éld az életed - Manapság nehezebb a Google munkatársává válni, mint felvételt nyerni a Harvardra. A világ egyik legsikeresebb vállalata kizárólag a legjobbakat keresi, és Multimediapláza - E-könyvek - Gazdaság - A Google titok | Tippek a világcég alelnökétől. Manapság nehezebb a Google munkatársává válni, mint felvételt nyerni a Harvardra. A világ egyik legsikeresebb vállalata kizárólag a legjobbakat keresi, és hogy megtalálja őket, képes akár új szabályokat is teremteni a munka világában.

A kötet éppen ezért tanulságos ... Könyv: A Google-titok - Tippek a világcég alelnökétől - Irányítsd és éld az életed - Laszlo Bock, Lázár A. Péter | Manapság nehezebb a Google munkatársává... A titok - Ebook written by Rhonda Byrne. Read this book using Google Play Books app on your PC, android, iOS devices. Download for offline reading, highlight, bookmark or take notes while you read A titok. Könyv: Laszlo Bock: A Google titok - Gazdasági, üzleti élet / Állapot: A képen látható, jó állapotban. Kiadó: Bookline Könyvek A kiadás éve: 2015 Kötéstípus: Kemény kötés Oldalszám: 408 Laszlo Bock: A Google-titok Press Buli 2015. november 04. Miközben az olvasó a vállalat legfontosabb fejlesztéseivel is megismerkedhet, a Google műhelytitkainak leleplezésével, filozófiájának, kultúrájának bemutatásával Bock nem csupán a munkában, de az életben is iránymutatást nyújt. A Titok c. film eredeti, angol nyelvű változata megrendelhető a legtöbb online internetes DVD áruházból, vagy letölthető a Secret hivatalos honlapjáról, innen: www.thesecret.tv. További információk a titok.lap.hu oldalon! A Titok c. dokumentumfilmet 2006-ban forgatták. A Google titok - Irányítsd és éld az életed / Laszlo Bock Budapest: Bookline Könyvek, 2015. Tippek a világcég alelnökétől. Manapság nehezebb a Google munkatársává válni, mint felvételt nyerni a Harvardra. Google titok. A google kereső több szempontból vizsgálja a weboldalainkat. A most kiszivárgott adatok szerint ezeket az alábbiak szerint rangsorolja: Google Értékelés = (Kulcsszó Használata * 0,3) + (Domain minősége* 0.25) + (Bejövő Link * 0.25) + (Felhasználói adat * 0,1) + (Tartalom minősége * 0,1) + (Kézi Növelés ... A Google titok. Közzétéve Szalay Ádám at 2016-01-31. Kategóriák . Egyéb. Címkék . Nagyon tetszett, amit a Google társalapítója mondott nemrég: "Sikered az egyszerűségből és átláthatóságból ered." Érdemes egy kicsit elgondolkodni ezen. Nagyon erőteljes felismerés - a siker és az egyszerűség összekapcsolása. ......