Ingyenes elektronikus könyvtár

Doktor Proktor pukipora 4. - Jo Nesbø

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2014
FÁJL MÉRET: 12,92
ISBN: 9786155234903
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Jo Nesbø

Itt található a Doktor Proktor pukipora 4. könyv pdf formátumú könyve

Leírás:

Doktor Proktor pukipora 4. leírása Amikor egy orosz milliárdos elrabolja Norvégia aranytartalékát, és a maradék aranyrudat is beolvasztja a Premier Foci Liga kupájába, Doktor Proktorra, Bullére és Lisére vár, hogy megszerezze az utolsó bizonyítékot, és megmentse Norvégiát. De mivel a milliárdos aranyolvasztó laboratóriumába nem sikerül bejutniuk, csak úgy tudják megkaparintani a kupát ha visszanyerik! Remélve, hogy elkerülhetik a nemzeti pánikot, Bulle és Lise csatlakozik egy focicsapathoz és beveti a pukipor erejét is. Talán Doktor Proktor újabb félresikerült találmányaival sikerül győzelemre vinniük ezt a kutyaütő csapatot, mielőtt késő lesz A világhírű skandináv krimiíró Doktor Proktor-sorozatát már több mint 20 nyelvre fordították le. A főszereplők fergeteges kalandjait elképesztő fordulatok, abszurd humor és a Nesb-féle különleges atmoszféra teszi feledhetetlenné.

... vár, hogy megszerezze az utolsó bizonyítékot ... Doktor Proktor pukipora 4. - A nagy aranyrablás könyv pdf ... ... ... Jo Nesbo. : Doktor Proktor pukipora 4. /KÖNYV/ (2014) vásárlás 2 230 Ft! Olcsó Jo Nesbo Doktor Proktor pukipora 4 KÖNYV 2014 Könyvek árak, akciók. Jo Nesbo. : Doktor Proktor pukipora 4. /KÖNYV/ (2014) vélemények. Amikor egy orosz milliárdos elrabolja Norvégia aranytartalékát, és a maradék aranyrudat is beolvasztja a Premier Foci Liga kupájába, Dok A nagy aranyrablás - Doktor Proktor pukipora 4. leírása. Amikor egy orosz milliárdos elrabolj ... Doktor Proktor pukipora 4. - Jo Nesbø - könyváruház ... . leírása. Amikor egy orosz milliárdos elrabolja Norvégia aranytartalékát, és a maradék aranyrudat is beolvasztja a Premier Foci Liga kupájába, Doktor Proktorra, Bullére és Lisére vár, hogy megszerezze az utolsó bizonyítékot, és megmentse Norvégiát. Doktor Proktor pukipora 4. - A nagy aranyrablás (e-könyv) 1 990 Ft. Doktor Proktor pukipora 4. - A nagy aranyrablás (e-könyv) mennyiség. Kosárba teszem. Cikkszám: 9786155450464 Kategóriák: e-könyv, fikci ... A nagy aranyrablás - Doktor Proktor pukipora 4. (9789634373629) Könyv Amikor egy orosz milliárdos elrabolja Norvégia aranytartalékát, és a maradék aranyrudat is beolvasztja a Premier Foci Liga kupájába, Doktor Proktorra, Bullére és Lisére vár, hogy megszerezze az utolsó bizonyítékot, és megmentse Norvégiát. Multimediapláza - E-könyvek - Gyermekirodalom - Doktor Proktor pukipora 4. | Amikor egy orosz milliárdos elrabolja Norvégia aranytartalékát, és a maradék aranyrudat is beolvasztja a Premier Foci Liga kupájába, Doktor Proktorra, Bullére és Lisére vár, hogy megszerezze az utolsó bizonyítékot, és megmentse Norvégiát.

De mivel a milliárdos aranyolvasztó ... Doktor Proktor, a kétbalkezes professzor maga sem sejti, milyen kalandokba keveredik majd, amikor véletlenül feltalálja a földkerekség legnagyobb erejű pukiporát, ami bárkit képes az űrbe röpíteni. Ám amíg két kisiskolás segítője azon dolgozik, hogy a találmány híressé és gazdaggá tegye őket, a csodaszer híre illetéktelenek fülébe is eljut. Jo Nesbo könyvek 25% kedvezménnyel. A nagy aranyrablás /Doktor Proktor pukipora 4. (2. kiadás) 2 249 Ft - Amikor egy orosz milliárdos elrabolja Norvégia arany What Marine Recruits Go Through In Boot Camp - Earning The Title - Making Marines on Parris Island - Duration: 25:36. Military Videos Recommended for you Jo Nesbo: A nagy aranyrablás - Doktor Proktor pukipora 4. könyv Szállítási idő: 1-2 nap Amikor egy orosz milliárdos elrabolja Norvégia aranytartalékát, és a maradék aranyrudat is beolvasztja a Premier Foci Liga kupájába, Doktor Proktorra, Bullére és Lisére vár, hogy megszerezze az utolsó bizonyítékot, és megmentse Norvégiát. A regény harmadik kötete nyomán született DOKTOR PROKTOR és a Holdkaméleonok című vígjátékunkban nem kisebb feladatot vállalnak magukra hőseink, mint Norvégia és a világ megmentését. Doktor Proktor pukipora 4. - A nagy aranyrablás könyv pdf, epub, mobi. Töltse le a könyvet ingyen korlátozás nélkül. Könyv formátuma: pdf, epub, mobi. jo-nesbo-doktor-proktor-pukipora-4-_576c1310.jpg. KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT, 2014296 oldal . Részletes leírás » Megosztás: Értékeld elsőként. 2 790 Ft. Termék ár: 2 790 Ft . Ár figyelése . Doktor ...